Chocolade letter mega 1 kg

mega chocoladeletter

Chocolade letter voor Sinterklaas.

Gemaakt van de heerlijke Biolands Biologische chocolade uit Tanzania. Chocoladeletters zijn er in verschillende formaten en gewichten. Deze letter is wel echt het summum onder de chocoladeletters. Wel 1 kg zwaar is deze reus. Het water loopt vanzelf in de mond. Een feestje voor uw smaakpapillen. Doe net als de Sint en bestel nu vast uw chocolade letter wit. Wij leveren onze chocoladeletters verpakt in een luxe doos. Onze chocoladeletters zijn vanaf 5 november leverbaar.

Dat noemen wij Lekkers voor Liefhebbers!

 

Welke chocoladeletter is het grootst?

Het lijkt misschien dat de ene chocoladeletter groter is dan de andere. Een S of een I dat scheelt nogal zo lijkt het. Maar gelukkig worden chocoladeletters gemaakt met een vastgesteld gewicht. Of u dus Xander of Ilse heeft, uw chocoladeletter bevat altijd dezelfde hoeveelheid chocolade. dat is een hele geruststelling.

Chocoladeletters op maat?

Wilt u een chocoladeletter in uw eigen lettertype? Uw persoonlijke ontwerp voor een chocoladeletter? Al heel veel bedrijven hebben wij van eigen ontwerp letters in chocolade mogen voorzien. Een opvallende reclame-uiting en nog verschrikkelijk lekker ook! Informeer naar de mogelijkheden, onze chocolatiers denken graag met u mee.