Chocolade iPad mini

  • Beschrijving
  • Meer details

Wij hebben hem voor u, de chocolade iPad mini.

Met 7 inch scherm en van de beste kwaliteit chocolade. Een echte lekkernij voor de fijnproever. De smaakapp in uw mond zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Gewicht: ca. 200 gram.

De iPad in chocolade.

De chocolade iPad of multimedia tablet is een hype. Een chocolade geschenk wat heel goed past in deze moderne tijd. Iedereen zit aan het scherm gekluisterd tegenwoordig. Deze chocolade iPad heeft geen verbinding nodig om er plezier van te hebben. De smaak van de Biologische fairtrade chocolade uit Tanzania staat garant voor een heerlijke smaak belevenis.

De lekkerste app op de chocolade iPad.

Van alle apps op het scherm van de chocolade iPad is er maar een belangrijk, dat is de smaak app. Die smaak app zit in uw mond. Zodra u de lekkere smeuïge  chocolade op uw tong proeft treed de app in werking. Heerlijk genieten dus!

 

Ook leverbaar; chocolade iPhone.

Wenst u liever een smartphone in chocolade klik dan even op bovenstaande link.

Voor uw gemaakt in de fijnste kwaliteit Callebaut chocolade.

De chocolade iPad is ook aan te passen voor speciale reclame doeleinden. Over de onderste laag appjes kunnen wij uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst aanbrengen. Dat wordt gedaan door de gewenste uiting met chocolade inkt op witte chocolade te printen. Veilig en eetbaar dus. Daarmee heeft u een opvallend chocolade geschenk, relatie geschenk of verrassing voor uw medewerkers. De meerkosten bedragen €0,75 per logo of tekst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade.

 

Afmetingen: 14 x 20 cm

Levertijd: Vers gemaakt op voorraad.