Waarom chocolade met tekst?

Chocolade met tekstChocolade met tekst biedt de gelegenheid om iemand met een persoonlijke chocolade felicitatie te verrassen. Wat is leuker dan een cadeau te ontvangen met een persoonlijke boodschap? Chocolade letters vormen een zin, een wens of een smakelijke felicitatie. Of laat je chocolade geschenk personaliseren met je eigen woorden. Zo worden steeds vaker vrienden, familieleden, relaties en collega's op een ludieke en lekkere manier door bekenden getrakteerd. Heerlijk toch?

 

Persoonlijke boodschap in chocolade.
Maak je persoonlijke chocolade tekst. In het speciaal daarvoor bedoelde vakje typ je de door jou gewenste boodschap in. De letters, leestekens, cijfers en symbolen zijn gemaakt van chocolade en worden door onze chocolatiers handmatig op je bestelling geschreven. Op deze manier kun je de bestelling helemaal afstemmen op de ontvanger. Dat is nog eens een persoonlijk cadeau!

 

Chocolade is voor ieder moment!
Of het nou voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of gewoon is om te bedanken, chocolade kan ingezet worden voor alle momenten. Je kunt de boodschap in chocolade geheel afstemmen op de gelegenheid. Voor de momenten Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas en Kerstmis hebben wij zelfs speciale producten.

Om het jou makkelijk te maken hebben wij voor verschillende privé gelegenheden zoals bijvoorbeeld Abraham/ Sarah, liefde, examens, geboorte, excuses, Vader- en Moederdag en beterschap alvast een aantal voorbeeld teksten gegeven. Maar ook aan de zakelijke momenten hebben wij gedacht, zoals bijvoorbeeld Secretaressedag, Kerst en Nieuwjaar.

                                           

 

Chocoladed telegram XL