Chocolade met tekst

Zelf bepalen hoe uw chocolade cadeau er uit ziet?

Chocolade hart in roodVoor dat feestje of die verjaardag waar u helaas niet bij kan zijn. Het kan bij Chocolove.nl, want bij ons personaliseert u zelf uw chocolade cadeau. Van de soort chocola tot aan de tekst en de verpakking. U heeft keuze uit verschillende soorten chocolade en bepaalt zelf de tekst op uw chocolade geschenk. Alle chocolade cadeaus worden ambachtelijk met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Gemaakt van eerlijke fairtrade biologische chocolade van Callebaut. De chocolade wordt voorzien van uw persoonlijke boodschap en rechtstreeks naar de ontvanger of uzelf gestuurd.   

Meer zekerheid met pakketpost! Verstuur uw bestelling met pakketpost, chocolade is een kwetsbaar product. Voor maar €2,50 extra wordt uw bestelling als pakketpost afgeleverd.

!

Chocolade hart met tekst 18 cm

!

Marsepein hart 18 cm

!

Chocolade Roos 15 x 20

!

De sleutel tot succes!

!

Chocolade Telegram 18 cm

!

Chocolade hart groot 28 cm

!

Chocolade Sara

!

Chocolade Abraham

!

Chocolade Kikker

!

Chocolade auto

!

Chocolade Bloem 250 gram

!

Chocolade fles

!

Valentijn Beertje 18 x 15

!

Angry Bird in Love 15 x 15

!

Valentijn In Love 15 x 15

!

Chocolade oorkonde 20 cm

!

Chocolade hamer

!

Chocolade Kalkoen 28x28 cm

!

Chocolade cadeau 15 cm

!

Champagne!

!

Chocolade Tegel 350 gram

!

Chocolade Telegram Super groot

!

Chocolade zuigfles 220 gram

!

Chocolade sneeuwpop 200 gram

Chocolade is altijd goed.

Onze chocolade geschenken doen het heel erg goed als lekkere verrassing om een jarige te feliciteren. Als hart onder de riem tijdens moeilijke tijden of om iemand op een originele manier te bedanken. Chocolade wordt altijd goed ontvangen en is geschikt voor elke gelegenheid. Uniek, origineel en vooral lekker en met de door u uitgekozen tekst dus ook nog eens hartstikke persoonlijk! Onze chocolade cadeaus met tekst zijn ook erg leuk als relatiegeschenk of tijdens Pasen, Kerst en Sinterklaas. Wie verrast u met een chocolade feestje?

Uw tekst op chocolade.

Door de toevoeging van uw persoonlijke tekst aan het chocolade geschenk wordt het een stuk persoonlijker. U heeft de moge,lojkheid om iets extra aan de ontvanger mee te delen, namelijk, dat wat u op uw hart heeft. Dat kan iets kleins zijn of misschien wel zo groot als, "Wil je met me trouwen?" Reken maar dat de aanblik van al dat heerlijks er voor zorgt dat u succes heeft. Wie zegt er nou nee tegen chocolade?